петак, 8. мај 2009.

Studio za aromaterapiju Princes

studio geranij

Studio za aromaterapiju "Princes" nudi Vam slijedeće usluge:

  • aroma masaža tijela eteričnim uljima
  • klasična masaža
  • anticelulitna masaža - AKCIJA: masaža nogu protiv celulita 30 min po vrlo povoljnoj cijeni
  • parcijalna masaža određenog dijela tijela
  • aromakozmetika

Aromamasaža

aromamasaža

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje.

Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav.

Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki "psihoemotivni" problemi, mišićni bolovi i dr.

Eterična ulja imaju "energetsku" i psihoemotivnu komponentu djelovanja.

Klasična masaža

klasična masaža

Kod klasične masaže tijela maser gladi, stišće, češka, kruži, udara po goloj koži i, kao posljedica toga velike grupe mišića postaju ponovno gipke, elastične, izdržljive.

Iskustvo masera presudno je kod izbora tehnike masiranja da bi se postiglo poboljšanje prokrvljenosti, tonizacija ili opuštanje mišićnih grupa, što povoljno utječe na rad ostalih tjelesnih sustava.

Parcijalna masaža

parcijalna masaža

Parcijalna masaža je masaža pojedinih dijelova tijela, npr. leđa, ruke, noge, trbuh, glava.

Izvodi se na zahtjev klijenta koji želi da mu se masira određeni dio tijela i traje 30 min.

Specijalna masaža leđa

specijalna masaža leđa

Specijalna masaža leđa izvodi se u kombinaciji aroma i klasične masaže, ritmički dio opuštajući, dio jači pritisak, a sve u svrhu da se poboljša cirkulacija, prokrvljenost, rješavamo se boli, blokade, postajemo gipkiji.

Masaža nogu protiv celulita

Vi sigurno ne želite da Vaše noge izgledaju ovako, nego želite ovako lijepe noge:

masaža nogu protiv celulita

Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja.

Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tečnosti, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narandzna kora).

Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica.

Preporučujemo tretman:

  • Masaža - kao najkvalitetniji tretman celulita
  • Odgovarajuća dijeta s puno tekućine
  • Kretanje

Tretmani mogu trajati od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. Preporuka je najmanje 10 tretmana gdje se postižu vidljivi rezultati. NAPOMENA: niti jedan uređaj ne može zamijeniti ruke masera!

U Studiju "Princes" riješite se celulita ... po najpovoljnijoj cijeni u gradu ... i izgledat ćete savršeno, s mnogo samopouzdanja, sigurno i lijepo ...

2 коментара:

  1. Kazu iz princesa na TV maserke su kao iz indonezije...

    To su ih pokupili u kinesku robnu kucu hahahah

    ОдговориИзбриши
  2. Sviđa mi se vaša ponuda masaža, nisam još nikada probala ovu parcijalnu masažu određenog dijela tijela te ću to definitivno probati sljedeći put.

    ОдговориИзбриши