среда, 6. мај 2009.

Vjencanja i slavlja

Novo u ponudi naseg hotela!!! 

Hotel Princes pripremio ponudu za vjencanja i slavlja za koja se mora rezervisati termin. Hotel je raspoloziv za vjencanja i slavlja u predsezoni dakle u periodu do 15 jula i svi buduci mladenci koji imaju zelju da se vjencaju u nasem hotelu tu zelju mogu ostvariti. 

U našoj Velikoj banketnoj dvorani, s pogledom na barsku luku i barsku plazu, možemo ugostiti do 500 gostiju. 
Izgled i ugođaj dvorane mladenci mogu kreirati u skladu s vlastitim željama. U ponudi imamo bordo, bež i bijelu boju ukrasnih presvlaka za stolice , a naš je prijedlog i ukrašavanje stola trakama od organdija u različitim bojama.



Zahvaljujući pekari „Kruna“ koja se nalazi u sklopu našeg hotela  u mogućnosti smo pobrinuti se i za svatovske kolače i torte. U ponudi imamo velik izbor kolača i torti po povoljnim cijenama koje se na dan vjenčanja svježe dostavljaju u hotel. 

Posebno izdvajamo all inclusive ponudu za vjenčanja koja uključuje dekoraciju dvorane ukrasnim presvlakama za stolice i trakama organdija, prvu i drugu večeru, paket pića, te kolače i torte. Paket ne uključuje mladenačku tortu
Za proslavu vjenčanja s više od 50 uzvanika mladencima poklanjamo noćenje s doručkom u jednom od naših mladenackih apartmana.




Kvalitet pruženih hotelskih usluga,  pripremu i posluživanje higijenski ispravne i kvalitetne hrane i pića u restoranu, caffe baru, banketnom prostoru, poslastičari i wellness centru, kao i njihovo posluživanje izvan hotela garantuje menadzment hotela.

Hotel Princes takođe pruža uslugu CATERINGA, odnosno posluživanja hrane i pića u prostorima izvan hotelskog objekta, prema željama svojih klijenata. 

5 коментара:

  1. Previse je ovo elitno za nas narod!

    Mi ne brojimo slavlje ako se ispuca jedno 1000 metkova iz raznih oruzija.

    ОдговориИзбриши
  2. hahahahaha sto bi rekli na ovim nasim "medijima" šenliučenje!

    ОдговориИзбриши
  3. Art Studio Ferry-Tivat14. јануар 2010. 14:13

    Dekoracija prostora pri vjenčanju odražava nas,naš status i karakter.Nekada su ljudi posebno uređivali kuće i oko kuće ,postavljali i služili što su najbolje imali.U jednom trenutku čini mi se kao da je sve to nestalo.
    No polako se vraća,al na moderniji način koji priliči vremenu u kojem živimo.
    Samo treba izabrati dobrog dekoratera kako se dekoracija ne bi pretopila u kič i postigla suprotan efekat.

    ОдговориИзбриши
  4. ima u Baru dobar dekorater, samo se raspitajte

    ОдговориИзбриши