субота, 9. мај 2009.

Predstavljanje na sajmu suvenira u Budvi



Poštovani, Čast nam je da Vas pozovemo na svečano otvaranje 6. Sajma suvenira, u subotu 09. maja 2009, sa početkom u 11 sati, Hotel TARA Becici
 
Na 2. sajmu suvenira "Spoj tradicije i inovacije" koji je danas počeo u Budvanskom hotelu Tara, na 50 štandova 100-ak izlagača iz cijele Crne Gore predstavlja više od 500 različitih vrsta suvenira temeljenih na inovacijama i tradiciji, medju njima i Suveniri Princes.Sajam se održava 9. i 10 majasinca u organizaciji , Ministarstva turizma i opstine Budva.

Želja organizatora sajma je, po riječima Rajka Kuljace iz Opstine Budva, na jednom mjestu okupiti zanatlije, male preduzetnike i sve one koji na inovativan način u Crnoj Gori izrađuju suvenire.

Dodaje da je motiv za organizaciju bio i nedostatak originalnih autohtonih Crnogorskih suvenira, kojih bi Crna Gora kao turistička zemlja trebala imati više te poticati i promovirati njihovu izradu i plasman.Sajmom se, po riječima Ministra turizma Predraga Nenezica, želi promovisati i projekt "Crnogorska suvenirnica" u sklopu kojeg se organizatori sajma zalažu da se sertifkovani suveniri iz cijele Crne Gore mogu kupiti u svim Crnogorskim opstinama.


Nadamo se da ce nas stand biti posjecen, i da cemo ostaviti pozitivan utisak na crnogorsku javnost i ostale izlagace.

Ovaj sajam prelazi u tradiciju, i mi postajemo dio nje dodjite i posjetite nas Suveniri Princes.

Нема коментара:

Постави коментар