среда, 6. мај 2009.

Prodavnica suvenira

Od nedavno u okviru naseg hotela posluje prodavnica suvenira, i domacih proizvoda iz Crne Gore.

Suveniri d.o.o ima za cilj da javnosti predstavi raznovrsnost suvenira Crne Gore i grada Bara, autenticne stare zanate, crnogorsku tradiciju, kao i prožimanje i istovremeno postojanje elemenata različitih vremenskih i prostornih kultura. Objedinivsi ovakvu ponudu suvenira i narodne radinosti Crne Gore na jednom mestu, obezbedili smo njihov plasman na domaćem i inostranom tržištu.
 Ovim putem želimo da predstavimo i naš novi maloprodajni objekat na prostoru hotela Prices - Suveniri d.o.o. Lokacija je vrlo atraktivna s obzirom da se radi o veoma posećenom i prometnom hotelu. 

Uzimajući u obzir da naša prodavnica uspešno posluje na Aerodromima Crne Gore punih sedam godina, stekli smo određena iskustva u putnoj maloprodaji i dali doprinos razvoju turizma naše zemlje. Pomogli smo da jedinstveni, raskošni, originalni i ručno rađeni suveniri budu uspešno predstavljeni i plasirani na našem tržištu. Godinama prodavnica se usklađivala sa vremenom i prostorom, proširivala svoj asortiman i usklađivala ga sa potrebama naših kupaca.


Neki od nasih najprodavanijih i najtrazenijih artikala su: crnogorske tradicionalne kape, narodna nosnja, zastava crne gore, vunene carape i mnogi drugi... A od prehrambenih proizvoda najtrazeniji su: domaci kajmak, Njeguski prsut, razne vrste sireva, maslinovo ulje, masline, med...


Kvalitet našeg prodajnog asortimana predstavlja dobru preporuku i osnov za sticanje novih kupaca. Naši sadašnji i budući prioriteti jesu proizvodnja suvenira, očuvanje starih zanata, razmena iskustva, saznanja, umeća i tehnike sa proizvođačima i preduzećima koja se time već bave i sve u cilju što masovnije proizvodnje suvenirskog programa, popularizacije naše zemlje i našeg naroda.

Нема коментара:

Постави коментар